26 april, 2024

Lacksamlingen

Ok då, jag får väl visa lacken då… ;)

Helmer himself. Honom har ni ju sett förut antar jag. Jag köpte en vit eftersom jag ska ha den i sovrummet. Målet är att sovrummet ska bli blått och vitt.

I den första lådan lade jag alla baslack. Baslack, topplack, behandlingslack och även handkrämer. Dessutom har jag 50 tomma nagelhjul som får bo här sålänge.

I låda två lade jag alla mina Nubarlack. Jag har överlägset flest Nubarlack, men det är ju inte så konstigt. Dels är dom lättillgängliga för mig, dels är det sjuhelvetes bra lack!

I låda tre har jag lite blandat. Från toppen på bilden är det glitterlacken jag köpte från eBay, märket är Nabi. Därefter några lack från Make Up Store och ett från Gosh. Brevid dem står några China Glaze och under de från MUS några blandade från L’Oreal, Mavala, Depend etc. Till höger Color Club. I mitten står H&Ms egna lack, under dem Essie. Längst ner i bild OPI, både stora och små minis. Varken OPI eller China Glaze är favoritmärken som ni ser!

I låda fyra huserar lite allt möjligt från Nailmails historia. Högst upp i lådan Orlys lack med sina underbara korkar. Därefter BB  Couture, de med de blå metallkorkarna. Därefter Diamond Cosmetics i oändliga mängder. Sist därefter Zoya.

Låda fem har jag hållit rätt tom, eftersom det kommer nya NfuOh nu nästa vecka. Så överst i denna låda är det NfuOh från förra året och Rescue Beauty Lounge i sina askar. Kan inte alla lack ha fyrkantiga flaskor i en ask?

I sista lådan har jag också en massa plats kvar och det är en ganska blandad låda. Här har jag högst upp några nailart-pennor från Nubar, några lack från LCN och Nubars Moodies (de på höger sida med silverkork). Längst ner mot kanten är Hot Topic, deras korkar är hopplösa förresten. På vänster sida från toppen har vi först några Claire Moodie, därefter några Del Sol. De lite trekantiga flaskorna i mitten är Snowcrystal. Näst längst ner på vänster sida Barielle.

Jaha, vad tycker du om min samling?

9 tankar på “Lacksamlingen

  1. Håller med Mia ovan, det är minst sagt en imponerande samling. jag skulle nog inte ens fylla ut EN av lådorna med min lilla lack-samling.

  2. Tips! Någon form av avskiljare mellan de olika lcken kanske – för när du skjuter in/drar ut lådorna flyttar jua lacken på sig inbördes och din fina ordning är borta …. Tänk Ekolådans avskiljare ….

  3. Precis en sådan jag försöker övertala min make att jag MÅSTE ha till mina lack!!!! Var lite orolig över att det skulle bli för fullt att fylla lådorna med lack, men det verkar ju gå fint…

  4. Vilken härlig samling du har!! Jag måste definitivt ha en Helmer så jag slipper sprida ut mina lack överallt. Det måste köpas nästa gång jag åker på IKEA.

Kommentarer är stängda.