18 april, 2024

Dagens: Fierce

Sådär, då var jag hemma igen och ser till min förtjusning att jag redan fått kommentarer! Kul!!

Kände för en riktigt mörk mejk idag, har vart så mesig i sommar så en riktigt häftig mejk var verkligen på sin plats! Grundade med UDPP och därför den mattsvarta skuggan Black från face. Använde en stor pensel och arbetade in den ordentligt över hela den rörliga delen av ögonlocket och under ögat. Därefter tog jag samma stora pensel och arbetade in Mac-pigmentet Smoke Signals i globlinjen, ner till den inre ögonvrån. Därefter tog jag Entremauve från Mac och gjorde på samma sätt, arbetade in i locket. Blev en mörk men ganska matt mejk, så lite glitter var på sin plats. Tog därför lite Rushmetal, också ett Mac-pigment, men det hamna ju lite överallt. Sist tog jag Vanilla Sky som highlighter upp mot ögonbryner och lite svart kajal som ni ser.

Tjusigt värre, men roligast var nog Anders som utropa ”Fy Fan!” när han såg mig!! Haha, han fick förklara sig en del sen!

13 tankar på “Dagens: Fierce

  1. Hej där vännen!
    Jag har knåpat och illustrerat ihop en sminkguide, och jag undrar, tycker du den hjälper tjejer och ger mer klarhet i hur man ska sminka sig?

    är det lönt att fortsätta med sådana guider?

    Kramar och pussar Kinga

  2. Ja just ja, känner att det är på sin plats att förklara mitt ”Fy Fan!”. Det går inte att få text med tonfall, mer än hjälpligt :). Det går ju att tolka text lite hur som helst (vet väl alla som har varit med om helt onödiga flame wars på maillistor och forum, och då bara lyfta på luren och räta ut det den vägen?).

    Så – det går att översätta med ”positivt överraskad, paff” i känslan, och ”Wow/Holy Smokes!” med annat uttryck :).

    Kort och gott – ett starkt trendbrott mot sommarens ljusare och lite mjukare styles – det här var starkt :). AkroGirl är på g – duck and cover :) !

    Kram&Puss på dig, min vackra underbara :) !

Kommentarer är stängda.