20 april, 2024

Dagens: Give me a Smaragde and I will love you forever

Idag gick jag upp med Anders vid halv åtta och åt frukost. Sedan tog jag en dusch och därefter somnade jag i soffan. Lysande. Håret är ju rätt fint nu, haha!

Nå, jag ska ner på stan vid fyra för att byta telefon (hurra!) och även köpa presenter till Nadine som även hon fyller år i morgon. Anders åker ner till Växjö till helgen för att fira henne, själv kommer jag åka hem till mamma för jag vill inte sitta ensam hemma och, ja, sakna. Min pappa alltså, som ju också fyller år imorgon.

Men dagens mejk iaf, först grundade jag med UDPP över hela ögonlocken. Därefter en mattsvart skugga från Face som heter Black över den rörliga delen av ögonlocken. I den yttre delen Make Up Stores grönturkosglittriga Smaragde som jag fick av Lotta, fattar inte vad hon tänkte på – den är ju ursnygg!! ;) I den inre ögonvrån silvriga Silver, även den från Make Up Store. Svart eyeliner från ett drugstoremärke och svart kajal från Clinique. Ögonbrynen är även de ifyllda med Clinique.

Nytt för idag är att jag tack vare Lipgloss Bitch testade en flat kabukiborste för att stöppla på min flytande foundation från Clinique. Jag måste verkligen hålla med henne, resulatet blir fantastiskt! Jämnt och utan att det liksom samlas i ögonbrynen och hårfästet. Riktigt riktigt snyggt! Tack Helena, det var ett bra tips!

Härligt att man lär så länge man lever, eller hur?

2 tankar på “Dagens: Give me a Smaragde and I will love you forever

Kommentarer är stängda.