29 mars, 2024
Okategoriserade

Elisabeth Arden Beauty Box

Så äntligen dags för mig att visa upp min Beauty Box från Elisabeth Arden. Melanthie köpte denna på en taxfree nånstans så jag har ingen aning om vad den kostar. Men jag gissar på dryga 500 kr?

Boxen innehåller en palett, formad som en röd dörr med texten Elisabeth Arden i mitten. Riktigt tjusig förpackning måste jag säga! Paletten innehåller 6 skuggor samt två rouge och jag har tyvärr inte testat dem ännu. Men jag anar att de är inte särskilt pigmenterade men går säkert att använda på en kladdigare bas. Namnen på skuggorna ser ni på bilden.

De två läppstiften är helt ok, men inte särskilt återfuktande. De känns ganska torra på läpparna, men ger bra med pigment. Det brunrosa heter Coraline och det shockrosa Pink Punch och de ingår i Elisabeth Ardens Exceptional Lipstick-serie.  Det var också ett läppglans i boxen, i en rosa kladdig formula med namnet Shimmering Pink.

För ögonen fanns det två ögonpennor, i Taupe och  Smoky Black i vanliga stiftpennor i en ganska mjuk konsistens som ger färg med ett drag. Bra där, huden runt ögat är känslig och hårda pennor är ett big no-no! Även mascaran är svart, med namnet Ceramide från serien Lash Extending Treatment Mascara. Detta är bara ett prov på 3 ml, så borsten går inte riktigt att avgöra storleken på. Men det är en klassisk gammaldags mascaraborste med vanliga skruvade borst. Länge sedan jag såg en sådan borste nu!

Intrycket är gott av denna box, jag blev såklart superglad! Nu återstår bara att testa allting och se om den är bra också eller komma hamna i någon låda.