23 april, 2024
Okategoriserade

Dove Nourishing Oil Care

Som jag skrev förra veckan har jag en massa hårnyheter på lut! Den första var nya shampon och balsam från Sachajuan. Här kommer istället en nyhet från Dove.

Dove är väl kanske lite mer budget, men är ett riktigt bra märke ändå. Jag har ännu inte testat dessa produkter, men jag är väldigt sugen på inpackningen. Jag är generellt postivt inställd till oljor, Doves variant består av mandel- och kokosnötsolja. Mandel gillar jag, det är bra på nagelbanden också. Men det återstår att testa som sagt!

Nu lanseras Dove Nourishing Oil Care – unikt hårvårdssystem för torrt hår

Dove Nourishing Oil Care är ett nytt hårvårdssystem för torrt hår. Dess unika formula av viktlösa naturliga oljor tränger snabbt in i håret utan att göra det fett. Vid daglig användning ser produkterna till att återställa torrt och frissigt hår genom näring och förebyggande av fuktförlust. Med Dove Nourishing Oil Care kan alla få ett mjukt, glansigt och välmående hår.

Det finns många orsaker till torrt hår. Allt från att använda fel kam eller borste, till locktänger, föntorkning med höga temperaturer, vind och väder eller kemiska behandlingar. Dove Nourishing Oil Care erbjuder en blandning av viktlösa oljor från mandel och kokosnöt som ger håret näring på djupet och återuppbygger inifrån utan att tynga ner. Gör mycket torrt och frissigt hår mjukt och glansigt och är efterlängtat av konsumenterna.

– Undersökningar har visat att fler än var tredje kvinna upplever torrt och frissigt hår. Dove Nourishing Oil Care är en banbrytande hårvårdsserie som ser till att lösa detta vida problem. Den nya formulan är överlägsen på marknaden och erbjuder ett helt nytt grepp gällande näring, återfuktning och uppbyggnad av hår, perfekt efter sommarens påfrestningar, säger Sofia Syrén, nordisk varumärkeschef Dove hår.

Dove Nourishing Oil Care Express Intensivbalsam

Doves nya Express Intensivbalsam ger tre gånger mer näring än ett vanligt balsam. Den unika vit- och guldrandiga formulan består av balsam med inpackning som gör även mycket torrt och frissigt hår mjukt och glansigt.

Användning: Applicera efter schamponering istället för vanligt balsam, massera in i hårlängderna och skölj ur.

180 ml, cirkapris 37 kronor

Dove Nourishing Oil Care Schampo

Rengör och återuppbygger torrt och frissigt hår. Lämnar håret mjukt och glansigt.

Användning: Massera schampot i blött hår så det löddrar och skölj ur

250 ml, cirkapris 32 kronor

Dove Nourishing Oil Care Balsam

Gör torrt och frissigt hår mjukt och glansigt.

Användning: Applicera efter schamponering, massera in i hårlängderna och skölj ur.

200 ml, cirkapris 32 kronor

Dove Nourishing Oil Care Inpackning

Ger torrt och frissigt hår näring på djupet för ett mjukt och glänsande resultat.

Användning: Använd en gång i veckan. Applicera efter schamponering koncentrerat på torra toppar, låt sitta 3-5 minuter och skölj ur.

200 ml, cirkapris 45 krono

2 tankar på “Dove Nourishing Oil Care

  1. Hejhej! Har aldrig heller testat Dove då jag jobbat som frisör och mest kört med såna produkter, men har letat efter dessa! Tycker de låter jättehärliga. Men…. jag hittar dem ingenstans! Inte Kicks, HM, Åhlens… Vet du vart de finns att köpa? =)

    1. Jag har faktiskt ingen aning! De ska finnas i vanliga mataffärer men jag har aldrig sett dem – dock har jag aldrig letat efter dem heller… Hoppas du hittar dem!

Kommentarer är stängda.