27 april, 2024

Svar på frågor

Herregud, Sanna du är knäpp! Se nedan! ;)

HMS Says:

På porträttbilden nedan – hur lyckades du få senorna i halsen/nacken så markerade utan att ansträngningen syns i ansiktet ?

Var kan man köpa det “flytande” läppstiftet som kom i senaste Beuatybagen ? Lokalt i stan menar jag …

Ja, eftersom min Canon är så tung blir det så naturligt eftersom jag måste hålla den med båda händerna. Så det är ju bara axlarna som spänns liksom. Men det är ju inte ansträngande egentligen.

Menar du Collistarläppstiftet NYC läppglanset? Det finns på Parfymeri L Citygross mig veterligen.

Sofia Says:

Fråga vad jag vill….? Hmm, detta är ju som upplagt för snuskigheter i bloggen :) Ha ha ha, skämt åsido, det lämnar jag åt Sanna :)

Ärligt talat Karin, hur lång tid lägger du på en mejk en vanlig dag? Honestly!
Dessutom har jag ytterligare en fråga; bestämmer du dagen innan vad för färg morgondagens sminkning ska bli? Har ju nämligen lagt märke till att du ofta matchar mejken med kläderna.

En vanlig Dagens innan jag går till jobbet tar väl ungefär 20 minuter. Då inkluderas att kamma håret efter dusch, blåsa håret, låta dagkrämen sjunka in en aning, lägga på foundation, rouge, böja ögonfransarna och lägga på UDPP, puder över allt – först därefter ögonskuggan och kajal. Underarbetet kanske tar fem min, ögonskuggan 10. Nåt sånt, kan ta tid nån dag om det är intressant!

Oftast går det till så att jag står i duschen och funderar på vad sjutton jag ska ha på mig! Ibland är jag sugen på att ha tex blå ögonskugga och då funderar jag på vad jag har för kläder som matchar till det. Så det är lite både och liksom, hönan och ägget. Men ja, jag matchar alltid kläderna med mejken.

Sanna Says:

Jasså så du lämnar de snuskiga frågorna till mig Sofia? Haha! Självklart tar jag den utmaningen och frågar. Om du skulle vara lite nasty och kinky och förföra din karl hur skulle du då sminka dig utan att se för horig/transa ut. Alltså, hur lägger man en förförande porrig mejk typ. Ja enlig dig alltså. Tror inte min kille uppskattar att jag ser ut som en glittrande julgran i sovrummet även om jag själv tycker jag är asporrig i mina fjortisglittersminkningar.

Haha, du är knäpp Sanna! Som sagt!

Hmm… Om jag nångång skulle anstränga mig så mycket för att få karln i säng skulle jag nog satsa på en svart sotning och riktigt röda läppar. Alltså inte en massa glitter utan mer vampig lyx. Tänk rött raffset också till det.

Du kan aldrig se horig ut i någon som älskar digs ögon, om han inte är en svartsjuk löjlig idiot förstås.

Fler frågor? Otroligt kul ju!!!

4 tankar på “Svar på frågor

  1. har du någon förebild när det gäller mejker, tex någon kändis som du tycker alltid är snyggt sminkad? (de har väl iofs sig sminköser som gör deras gala sminkningar men ändå)

  2. Skulle gärna vilja veta ”favourites by Karin”, favoritmascara, -foundation, kajal, lipgloss osv.

Kommentarer är stängda.