25 april, 2024

Dagens: Peacock wing

Idag fick jag för mig att göra en vinge. Kollade på en guide som Viola lagt upp och tänkte att det där borde jag väl klara av!

Icke.

Det är inte så jävla enkelt som det ser ut, kudos till Viola för hennes ursnygga vinge! Men jag gjorde ett försök och jag valde en färg som inte gick att undgå – gellinern peacock från Mad. Tyvärr har den torkat så den var svårmålad, kan ju vara en del av förklaringen också. Men jag fick till en vinge och sedan tog jag Smaragde ovanpå för att förstärka färgen och sudda där det behövdes. Jag är inte alls nöjd med att den pekar nedåt, trodde att jag fick den rätt men så ser man hur fel det blev. Kanske är mina ögon som är sneda?

Nå, vad gillar ni den här toppen då? 50 kr från Lindex rea. Jag gillar den betydligt mer än den blå jag visade tidigare. Mer mina färger och tyget är precis sånt jag gillar. =) Och jaaa, jag vet att jag måste klippa mig. Men orka…

Produktlista

Hud
Primer:  Clarins – Instant Smooth Perfecting Touch
Foundation: Lancôme Teint Idole, Lily Lolo Mineral Foundation – Popcorn.
Rouge: Lily Lolo Mineral Blush – Candy Girl

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Smaragde. M*A*D gelliner – Peacock.
Mascara: Lancôme Doll Eyes Mascara.
Ögonbryn: Oriflame

Läppar: Vekk lipstain, Victoria Secret lipgloss

11 tankar på “Dagens: Peacock wing

    1. @Bitterdarling, Tack så mycket! Det är lite oklippt, liksom ingen frisyr! Annars är den jättefin.
      Kanske skulle ta och skriva om det där läppgunket, heh… ;)

    1. @Des, Tack! Det är L’Oréal Paris Excell 10´ i nyansen 9.0 Mycket Ljusblond. Men sedan jag färgade har jag använt en massa silvershampo och inpackningar, så det är mer grått nu =)

Kommentarer är stängda.