28 april, 2024

Tutorial – China Glaze Afterglow

Idag eller imorgon borde de som är med i Nailmail få era paket! Hurra! Hoppas ni blir nöjda med dem. Själv har jag aldrig lackat French Style så det tog en stund för mig att fatta hur man gjorde. Nåja, här följer en guide till Afterglow, men jag antar att det funkar till vilka franska manikyrset som helst!

Klicka på bilderna för att se dem större!

Steg ett – Ett lager Sensous

cgag-1

Steg två till fyra – Afterglow

cgag-1cgag-1cgag-1cgag-1

Här valde jag ha att fyra lager, eftersom jag ville ha en stark färg. Två lager räcker annars. Dessutom ville jag ha starka kontraster, därför tog jag Afterglow först och tipparna efter. Vill man mjuka upp det tar man ju Afterglow över tipparna.

Steg fem – Tejpa på mallarna

cgag-1

Mallarna ingår i paketet.

Steg sex – måla White on White

cgag-1

Steg sju – Färdiga resultatet

cgag-1

Här i dagsljus med ett lager överlack.

10 tankar på “Tutorial – China Glaze Afterglow

  1. Fick mina idag! hihihihi! Men jag ska spara franska manikyren till efter julen. Nu har jag ju ännu chansen att leva ut mina blingtastic böjelser med strass, pärlor och glitter på naglarna…

  2. Fick min med Linger idag, ska bli så roligt att prova. Trodde att Linger kanske skulle bli lite tråkig efter att ha titta lite mer på bilder på afterglow men nu tror jag nog att jag är nöjd ändå.
    Spara mina till efter jul också för nu ska det blingas ordentligt!

  3. Hur länge väntade du med att sätta på klisterremsorna?
    Jag tror jag väntade mer än en timme (med snabbtorkande överlack), innan jag satte på dem, men likväl så blev grunden förstörd på två naglar. Skitdrygt.

Kommentarer är stängda.