29 mars, 2024
Okategoriserade

Meet Matt(e) swatchar!

Så har jag swatchat Meet Matt(e), en helt matt palett från TheBalm. Här har jag swatchat på Too Faced Shadow Insurence Lemon Drop, och tydligen var det lite skimmer i den. Vilket inte syntes med blotta ögat, men syns med blixtbilden till höger. Jag har swatchat i samma ordning som i paletten nedan.

Mycket fin och välpigmenterad palett. Den beiga längst upp till vänster, Matt Smith, syns ju av förklarliga skäl inte alls mot min arm. En perfekt grund för en snygg matt mejk alltså. Likaså den rosa, Matt Chung, är lite för mesig men blir snygg på ögat. Annars älskar jag de blå och bruna, äntligen en ny matt skugga! =)

Ni hittar den på Eleven, för 262 kr just nu!

8 tankar på “Meet Matt(e) swatchar!

  1. Är Too faced Shadow insurance lika bra som MUS hightechlighter ??? Jag har hightechlightern men jag blir röd i ögonen och de svullnar upp av den samt kliar så jag tror att jag inte tål den. Därför kanske Too Faced är ett alternativ. Hur är den i konsistensen, sitter skuggorna en hel dag med dem också? Tacksam för svar.

    1. @Anna, Jag tycker den är lika bra, om inte bättre. Shadow Insurence kommer i en tub och är mer lättflytande, Hightech Lighter är ju i en dosa och blir lite torr efter ett tag. Låter som du kan vara allergisk mot den, men har du testat utan den och fått samma reaktioner?
      Too Faced är krämigare som sagt, torkar matt och jag anser att den håller hela dagen – beroende på hur feta ögonlock du har såklart =)

      1. Vad kul med snabbt svar, ja jag tror jag är allergisk mot den buhhh. Har den i färgerna platina och venus och det blir värre reaktioner med venus färgen… Då får jag ta och införskaffa mig too faced variant då!! Skoj!! Jag är torr i hyn och behöver mkt återfuktning, kan ju vara så att hightechlightern funkar mer på sommaren då man inte är så torr i hyn, för jag vet att jag hade den tidigt i höstas säkert varannan dag och inget hände. Konstigt! Beauty planet, är det det bästa stället att beställa ifrån? Ha en bra kväll /Anna

        1. @Anna, Prova med den iaf, den ger ju inte samma klistriga grund dock. Jag har köpt min Too Faced från eBay, men de finns nog på BeautyPlanet tror jag, eller kanske på Pashion?

          Lycka till! =)

          1. Hej igen, beställde en Too Faced shadow insurance ”candellight” igår torsdag fm, och idag, fredag, var den redan här i min brevlåda. Sååå snabbt ju! Blir så spännande att testa denna imorgon. (De hade inte den vanliga varianten på beauty planet så jag testar denna istället, älskar skimmer). Ha det bra.

          2. Åhå, Candlelight! Den har jag inte hört talas om, googlade nu och den såg ju fin ut! Hoppas den funkar på dig! :D Och tog det en dag att beställa? Snabbt!

  2. Den var jättefin på, bara lite lyster inte så mycket alls. Blir spännande att se hur resultatet blir ikväll. Ja en dag är otroligt snabbt!! Stort plus till dem på det.

    1. Kul! Hoppas den fungerade hela kvällen för dig, svårt att tipsa om en produkt som är lite beroende på hudens kvalité också… :P

Kommentarer är stängda.