19 april, 2024

Dagens: Regent Navy

Sådärja, dags för en Dagens igen! Är minst en vecka sedan jag sist lade upp någon, har bara gjort enkla mascaramejker på sistone och hur kul är de att visa?

Här ser vi alltså Mad-skuggan Navy i full action! Jag tog ganska mycket på penseln och då blev den intensivt Facebook-blå. När jag sedan suddade ut den blev den lite mindre intensiv, men den är ändå bättre än Mus Sapphire. Ska nog sälja den vidare, någon som är intresserad? I den inre ögonvrån och under ögat Regent. Jösses vad jag älskar den skuggan, så synd om er som missade den…

Med mineralskuggor måste du ha en rejäl primer, jag har använt Too Faced Shadow Insurence här, men Urban Decay Potion Primer, MUS High Tech Lighter, Face Dignity, NYX Jumbopenna eller annat kladdigt och hållfast material fungerar. De swatchar jag gjorde igår på armen sitter fortfarande kvar förresten, en dusch senare. Och det var på Shadow Insurence.

Jag har även testat eyeliner-sealern jag skrev om igår, använde den på svarta Face-skuggan Black. Blev ok men inte perfekt. Men övning ger färdighet!

Produktlista

Hud
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid – Clear Ivory
Bronzer: Isadora – Matte Tan
Rouge: Helena Rubenstein – Concerto

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Cybershadow – Regent. M*A*D Minerals – Navy
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Eyeliner: M*A*D Eyeliner Sealent m. Face Black

Läppar: Face Lipgloss

2 tankar på “Dagens: Regent Navy

Kommentarer är stängda.