29 mars, 2024
Okategoriserade

Äntligen min vinst från Lars Wallin

För ungefär 100 år sedan, eller ja det var nog i början på april eller så mars (!!), deltog jag i en tävling hos Helen Torsgården – Hiilen. Vinsten var makeup från Lars Wallin och jag var en av de lyckliga som vann!

Sedan väntade jag. Och väntade…

Så idag kom äntligen paketet med tre små askar Lars Wallin! Ingen skugga på Helen dock, hon skickade ju vinnarnas adresser till Make Up Store redan där i april mars men det var nog inte så prioriterat där tyvärr.

Jag fick 1 eyeliner och 2 läppglans, Scarlett som är den svarta längst till vänster, röda läppglosset Satine och brunguldiga Tracy. Tyvärr fick jag inte de fina påsarna/necessären som jag Lars Wallins makeup brukar komma i, det skulle vi få enligt tävlingen. Jag har mailat Make Up Store om detta med necessären, vi får väl se om jag får något svar. Dessutom vet jag inte om vi fick små provburkar eller är de så där små? Men jag fick ju tre produkter istället för bara 2, så jag är ändå nöjd.

Oavsett besvikelsen och väntetiden är jag nöjd och glad! Framförallt eftersom jag aldrig vinner någonsin!

 

2 tankar på “Äntligen min vinst från Lars Wallin

  1. Jag vann också i denna tävlingen dock inte fått mitt ännu, men hoppas det kommer snart :D Tråkigt att man inte får någon söt påse till, tyckte dem verkade urgulliga..

    1. @sellwins skönhetsblogg, Grattis! =) Hoppas du får ditt paket snart, tog verkligen alldeles för lång tid. Och påsen är jättetrist, vet inte om man kan maila Make Up Store… ?

Kommentarer är stängda.