19 april, 2024
Okategoriserade

Nyheter från BareMinerals

 
Idag fick jag pressprover på BareMinerals nyheter för året, serien heter READY och är pressade duoskuggor och rouge.

Ögonskuggorna kommer i en duo eller en quad. Duos 2.0 är åtta stycken nya paletter, Quads 4.0 i fyra olika paletter. Detta är inte bara vanliga pressade skuggor, det är solida mineraler där skuggorna innehåller kallpressad gurkörtsolja, koffeine och gurka, som inte bara gör dina ögonlock färgstarka utan också reducerar puffighet. Ja, det låter väl inte så illa!

Jättesöta förpackningar förresten, där det är en flik man öppnar där det står Ready. Sedan står det Hello på platsen som skyddar skuggorna, gulligt va? I´m a sucker for cute boxes!


 
I serien READY finns alltså också rouge, som också innehåller kameliaolja, bronzer och en ny Touch Up Veil med spf 15.

Jag fick duo 2.0 med namnet The Scenic Route som innehåller vitguldiga Breathtaking och olivguldiga Spectacular. Jag har inte testat dessa på ögonen ännu, men använde den medföljande skumgummiborsten och testade på armen. De verkade grymt pigmenterade, jag använde ingen primer på armen och de blev ändå mycket fina. Men tyvärr är ju bilden kass, får visa på en mejk senare.

I övrigt kan ni se bilden längst ner på vilka anda duos och quads som finns, jag är mest sugen på The Grand Finale tror jag….

Duos 2.0 kostar 285 kr, quads 4.0 kostar 460 kr. Rougen kostar 355 kr, bronzern 425 kr och veilen 465 kr. BareMinerals finns på Kicks, Åhléns och andra välsorterade parfymerier.

2 tankar på “Nyheter från BareMinerals

  1. Ååh, kommer dessa till Sverige nu!? :D
    Har sett swatches på de flesta hos Temptalia. Totalföll för The Scenic Route, den var precis det jag sökt länge! Köpte på mig den nästan direkt, från Ebay.
    Jag fullkomligen älskar dem båda, är mina absoluta favorit-skuggor! Den duo som åker med på resor :)

    Har sett att det finns 8.0 paletter också, synd att de inte kom hit (ännu), nyfiken på dem!

    1. Ja, tydligen! =) 8.0 låter ju spännande, men de lär ju bli alldeles för dyra för den svenska marknaden. Har ännu inte testat The Scenic Route, måste göra det imorgon…

Kommentarer är stängda.