26 april, 2024

Tävling: Vinn en Blush Trio från China Glaze

Godmorgon!

Dags för en tävling här på Vacker & Underbar. Jag har som ni vet en hel massa China Glaze Blush Trio-lack kvar, så istället för att låta dem samla damm här hemma kan jag ju lotta ut dem! Tävlingen pågår till måndag kl 23.59, så skynda er att delta om ni vill vinna en trio – i den variant du vill ha!

cg_blushtriokits_lr

Så här går tävlingen till:

nailmail-logo1Skriv ett kort inlägg på din blogg om Nailmail med länk till sidan, om denna tävling och samt vilket lackmärke du allra helst skulle vilja ha i framtiden (och som skulle få dig att börja prenumerera på Nailmail om du inte redan gör det! ;) ). Använd gärna loggan och bilden på lacken i ditt inlägg. Slutligen vill jag att du kommenterar att du skrivit om tävlingen i detta inlägg så jag hittar alla.

Skriv gärna en motivering till det lackmärke du önskar för framtiden, kul att läsa varför just det märket är så bra! (Har du ingen blogg är det ok om du skriver din motivering i kommentarerna.)

Lycka till och kör hårt! :D

12 tankar på “Tävling: Vinn en Blush Trio från China Glaze

  1. Eftersom jag inte har någon blogg, så skriver jag här istället.

    Jag har blivit väldigt intresserad av att testa Nubar! Har hört mycket bra om detta märket.
    Nfu-oh självklart också, men det känns som om du skulle fått mycket jobb med att fixa hem en leverans med dessa. Fast det kanske blir lättare när de äntligen kommer till europa, vad vet jag :D
    Lippmann och Rescue beauty lounge är också intressanta!

  2. Så klart vill man vara med och tävla så postade ett inlägg på bloggen! Hoppas det blir ännu fler medlemmar på Nailmail :D

  3. Hej! Jag har ingen blogg så skriver här :) Jag tycker att Nails Inc hade varit väldigt intressant! Butter London verkar också spännande. Både dessa har väldigt fina färger och det är märken som känns lite ovanliga (iallafall här i Sverige) det hade varit roligt att prova dem, dessutom så har jag hört en hel del gott om Butter London.
    Keep up the good work :)

  4. Jag har inte någon egen blogg men vill gärna vara med och tävla lite!

    Det märke jag längtar mest efter måste vara Rescue Beauty Lounge. Jag har hört mycket gott om formulan, och färgerna har ofta en unik liten twist. Särskilt Teal från i höstas och mörkblå Under the Stars ser underbara ut. Och trots att grönt inte riktigt klär mig skulle jag absolut pensla på Recycle bara för den vackra nyansens skull!

  5. Har ingen blogg så det blir en kommentar här istället. ManGlaze skulle jag vilja testa. Det blir inte mer rock´n´roll än så! Punkt. Ytterligare motivering överflödig…

  6. Hej! Jag har ingen blogg, så jag lämnar en kommentar här.
    Skulle ju gärna vilja vara med o vinna naturligtvis, dessvärre brukar jag aldrig ha någon tur i lotterier.
    Jag skulle vilja se OPI-lack på nailmail. Jag skulle också bli glad över något set med ett bra överlack resp underlack. Gärna ridgefiller också.

  7. Har länkat: http://shetrollan.blogg.se/2009/january/nailmail.html

    Från att ha varit en riktig stalltjej,
    där inte naglar riktigt varit min grej,
    har jag slutat med hästar och börjat med hundar,
    med andra ord – nagelvård stundar!
    Tänka sig att en gång i månaden få hem nagellack,
    rena drömmen – ja tack!
    Jag skulle gärna prova det mesta,
    men ”Creative Nail Design” är ett märke jag gärna vill testa!

    :-)

Kommentarer är stängda.