18 april, 2024

Recension: ORGANIQS Volume Mascara med organisk arganolja

organiqs-mascaraDags för en recension igen, denna gång är det en mascara som står i fokus! ORGANIQS Volume Mascara med organisk arganolja närmare bestämt.

Mascaror är topp 3 viktigast i min sminkrutin. Visst kan jag gå ut helt osminkad, jag skiter faktiskt högaktningsfullt i vad folk tycker om mig. Men om jag en dag vill vara lätt mejkad så är mascara det jag aldrig hoppar över. Visst kan jag skippa foundation, rouge och concealer, läppglans och ögonskugga. Men mascaran (och det ännu viktigare – ögonfransböjaren!) skippas aldrig.

Som alla skönhetsbesatta är just mascaran ett av de där produkterna som vi alltid är på jakt efter den perfekta. Jag har hittat den, honestly! Den här mascaran från ORGANIQS är så perfekt som en mascara kan bli! Borsten är en helt normal borste, konformad utan några gummipiggar eller något mer fancy. Den är inte för torr eller för blöt utan bara helt perfekt i sin konsistens, böjen håller och den flagar inte ner under dagen. Dessutom är den inte vattenfast eller vattenresistent, vilket gör den lätt att tvätta bort.

Mascaran består av naturliga och ekologiskt odlade ingredienser, helt utan parfym och parabener. Dessutom innehåller den alltså mirakeloljan arganolja, den som Marroccan Oil påstår sig ha i sina flaskor alltså. Förutom att den är ekologisk och skitbra, är den dessutom rätt billig med sina €15,50 (ca 133 kr)! När jag använder denna brukar jag sätta borsten mot fransen, alltså hålla emot uppåt så mascaran torkar en aning när jag tvingar fransarna i rätt läge. Jag gnuggar inte i roten eller så utan försöker bara borsta försiktigt uppåt.

Ja ni ser ju resulatet på bilden nedan – perfektion!

ons-1212-2man-2412-2

Betyg: 5 av 5.
Pris: €15,50, ca 133 kr
Mängd: 12 ml
Köpa igen: Ja!
Inköpsställen: ORGANIQS finns på Nelly, men inte mascaran. Köp den direkt från Organiqs.dk istället.
Läs mer om produkten: På ORGANIQS egna sida
INCI: Aqua , Cera Alba (Beeswax) , Glycerin , Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax , Methylheptyl Isostearate , Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil , Glyceryl Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax , Cetearyl Alcohol , Glyceryl Stearate Citrate , Silica , Sodium Stearoyl Glutamate , Phenoxyethanol, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate , Mel (Honey Extract), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil , Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Anisate , Xanthan Gum , Ethylhexylglycerin , Glycine Soja Oil , Sodium Phytate , Tocopherol , Beta-Sitosterol , Squalene, Alcohol, Ci 77499

4 tankar på “Recension: ORGANIQS Volume Mascara med organisk arganolja

Kommentarer är stängda.