29 mars, 2024

Holofredag: Milani – 514 Hi-Res

milani-514-hi-res-5

Äntligen fredag!! Och fredag innebär ju Holofredag, Kerstins alldeles egna temadag. Besök hennes blogg för fler underbara holoskönheter.

Idag vill jag visa er ett lack från Milani som jag köpte samtidigt med mina LA Girl. Jag har rätt ont om rosa och lila holos, jag föredrar mörka lack som får hjärtat att bulta lite extra. Så därför tog jag detta, nr 514 Hi-Res och mer rosa 513 Digital. Digital får ni se en annan gång. Detta är alltså ett 3D Holographic, det står så på flaskan iaf. Vad väntar man sig då egentligen? Nåja, Andrea kan säkert ge er en bra definition på detta lack bland kommentarerna, är det ett torrt scattered holo kanske? Vet ej!

Tre lager, torkade snabbt och var lätt att måla med. Milani har jättelånga penslar, men med en tunn borste är den lätt att manövrera. När jag tog bilderna utan linser eller glasögon såg jag regnbågarna, alltså vad mina suddiga ögon kunde uppfatta. Kameran lyckades fånga regnbågarna rätt bra iaf tycker jag.

Men jag vet inte riktigt om jag gillar att det ser så kaotiskt ut! Riktiga hololack ger ett mer lugnt och härligt intryck tycker jag…

milani-514-hi-res-1milani-514-hi-res-2milani-514-hi-res-3milani-514-hi-res-4 milani-514-hi-res-6milani-514-hi-res-7milani-514-hi-res-8

12 tankar på “Holofredag: Milani – 514 Hi-Res

  1. Dina bilder blev ju verkligen jättebra, de tog fram allt det vackra ur Hi-Res. Nu måste jag nog testa min egen flaska känner jag :)

Kommentarer är stängda.