25 april, 2024

Blå måndag: Calvin Klein – Navy Sparkle

calvinklein-navysparkle-1

Återigen måndag, varför går helgerna så himla snabbt? Tragiskt… Men idag är det åtminstone dags för Blå Måndag igen! Besök Lindas Nailorama för fler blå manikyrer!

Idag vill jag visa er en riktigt fin skönhet jag bytt till mig av Andrea, Calvin Kleins Navy Sparkle. När jag hade detta på naglarna förra veckan hade jag lite svårt att bestämma mig om den skulle vara med på blå måndag eller grön onsdag, till slut bestämde jag att det var mer blått än grönt även om det gröna skimret var väldigt synligt och fint. Lite duochromt nästan.

Jag har tre lager för full täckning, flöt på väldigt bra och var inga konstigheter. Ett mycket vackert lack, även om det kanske inte är så märkvärdigt i jämförelse med många andra märken? Jag gillar det iaf och är glad att jag bytt till mig det! Tack Andrea!

Bilderna är tagna under lampljus (de med flaskan) samt i direkt solljus.

calvinklein-navysparkle-2calvinklein-navysparkle-5calvinklein-navysparkle-3calvinklein-navysparkle-4

 

8 tankar på “Blå måndag: Calvin Klein – Navy Sparkle

  1. Åh men vad roligt att du gillar det! Haha, jag ångrade mig lite efteråt, men så hade jag turen att min mamma ångrade sitt köp av det kort därefter, woho! :D

    Det här är likt OPI Yoga-ta Get This Blue, riktiga skönheter absolut! Och ja, klart mer blå än grönt tycker jag ^^

  2. Jättefint! Jag har inte testat mitt än men blir lika nyfiken varje gång någon skriver om det eftersom alla verkar vara överens om att det går mycket åt grönt medan mitt ser väldigt blått ut i flaskan.

Kommentarer är stängda.