25 april, 2024

Blå Måndag: Diamond Cosmetics – Blue Diamonds

diamondcosmetics-bluediamonds-1

Det är måndag igen, en solig vacker dag men ändock en känsla av ovilja och resignation. Jag tycker inte om måndagar. Men det är en bra temadag, blåa lack har jag gott om så det ska vi inte behöva avstå ifrån! Besök Linda för fler vackra blå manikyrer idag!

Jag vill visa er fina Diamond Cosmetics – Blue Diamonds, ett lack i holo-ish kategorin. Det har alltså holoskimmer, men det blir inga regnbågar eller nåt sånt utan bara lite holoeffekter när solen lyser på det. Tyvärr lyste inte solen denna dag då jag fotad. Det är några år sedan vi hade Diamond Cosmetics i Nailmail, de var inga bra leverantörer och föll ur pga det. Men de har en hel del fina lack, som detta och Red Diamonds, samt även ett grönt lack som kommer vartefter.

Två lager tror jag, här utan topplack så det är ju lite skrovligt. Hade blivit vackrare och glittrigare med topplack förstås. Lätt att måla med också.

Diamond Cosmetics är lite svårt att få tag i, det finns några kvar på Boozyshop men det verkar som om Diamond Cosmetics håller på att avveckla sitt märke?

diamondcosmetics-bluediamonds-2diamondcosmetics-bluediamonds-3diamondcosmetics-bluediamonds-5diamondcosmetics-bluediamonds-4

10 tankar på “Blå Måndag: Diamond Cosmetics – Blue Diamonds

Kommentarer är stängda.