29 mars, 2024

Deltagarlista Grön Onsdag v 21

Godkväll! Nu sitter jag här med Spotify och en P3-lista rullandes. Ahh sweet 90-tals musik! Nu är jag redo att besöka er och lägga ihop en lista! Alltid lika roligt!

Ni är riktigt många idag med! Kul! =) Roligt att så många hittar hit och är med. Här är alla välkomna, om du så har ett lack med grönt glitter enbart. Nagellack är roligt och så denna temdag. Ni ser bildkollaget nedan alla som är med idag, bilderna är i samma ordning som i punktlistan nedan.

rad1-v21rad2-v21rad3-v21

Förresten, gilla min sida på Facebook!

Då kör vi!

Deltagare Grön Onsdag

7 tankar på “Deltagarlista Grön Onsdag v 21

  1. Åh vad mycket härligt grön! Grönt är verkligen skönt! :)
    Gillar verkligen de här nya kollagen du har börjat med! Supernice! :D
    Som sann 90-talsfan måste jag ju tipsa om SVTs nya serie 90s på fredag! Jag kommer sitta klistrad!
    Vidare undrar jag ju vad för trevlig P3-lista du lyssnar på….??

    1. @Little Miss Nailpolish, Grönt är vackert! Blir så glad nu när jag är ute och kör och det är så grönt ute =) Kul att kollagen uppskattas, tar inte så mycket tid men ger mervärde!

      Jodå, 90-talsprogrammen tittar jag på såklart! P3 har en app där en massa olika listor finns, det här är Emma Knyckares egen lista med bara 90-tals låtar. Om du klickar på App Finder inne i Spotify och sedan Top Apps, så finns P3 där på plats 11. Sedan väljer man bara att följa den lista du är sugen på. Mycket smidigt! Kommer det nya låtar i listan får man besked om det osv. Bara klassiska 90-tals hits på just den listan, men finns en massa olika teman. =)

  2. Det var första gången som jag var med på Grön Onsdag idag (glömde skriva det i kommentaren förut) Jag tycker det är kul att se alla andra som också visar gröna lack :) Kram Matilda

Kommentarer är stängda.