29 mars, 2024

Grön Onsdag: Lush Laquer – Green Genie

lushlaquer-greengenie-1

Välkommen till ännu en Grön Onsdag! Jag hoppas du är med idag? Skriv en kommentar i sådana fall, detta oavsett om du är med via din egen blogg, via instagram eller twitter. Försök anmäla dig före kl 22, så jag hinner få med dig i kollaget!

Idag fyller Anders år, så dagen är fylld med tårtbakande och biobesök.  Men jag kommer titta in ibland och se vad ni tycker om detta lack! Här är neongröna Lush Laquer – Green Genie. Ser enormt härlig ut i flaskan, men blir kanske inte lika toppen på naglarna. Jag tror jag har två lager här och som ni ser drunknar en del av glittret. Om jag nu ska ha glitter på naglarna måste det vara som detta, neon och udda och härligt!

imageimageTorkade rätt snabbt och det gick hyfsat bra att få ut glittret på nageln, men jag borde ha grundat med ett annat lack under. Sedan var det givetvis en ren pina att få bort det. Blä för glitterlack.

Men, jag gillar det ändå trots allt! Vad tycker du? Och är du med idag?

lushlaquer-greengenie-2lushlaquer-greengenie-3lushlaquer-greengenie-4lushlaquer-greengenie-5lushlaquer-greengenie-6

39 tankar på “Grön Onsdag: Lush Laquer – Green Genie

  1. Superfint tycker jag! Men jag håller med om glitterlack och tänker ofta ett extra varv innan jag lackar med ett sådant… Idag är jag med och kör en China Glaze-jelly som du fått mig att köpa :-)

  2. Åh va fint! Älskar allt som påminner om godis och detta var verkligen härligt! Ett lager över en enfärgad bas skulle vara kul att se också.
    Jag är med idag.

  3. Ett riktigt gladlack! Jättefint tycker jag. :) Jag är med och visar Depend igen. Borde kanske variera mig lite. :)

  4. Det är fint och somrigt. Dock tror jag att jag är lite övermättad på den här typen av lack just nu för kände inget wow. Jag är med idag och visar ett gräsligt fult grönt lack! :D

  5. Jättefint! Älskar glitterlack men håller med dig, hopplöst att få bort. Foliemetoden funkar ganska bra så den kan jag rekommendera.
    Idag är jag med. Jag har Loreal-Perle le Jade som underlack och Maisie Shine-Golden Goose uppepå. =)

  6. Oväntat snyggt faktiskt! Inte förtjust i liknande lack egentligen, men detta gillade jag :) Tyvärr är jag inte med idag, om man nu inte kan räkna ceriserosa som grönt… Nästa vecka kanske!

  7. Väldigt somrigt och fräscht. Håller dock med om att det är en pina att få av, vilket gör att man tänker sig för en extra gång innan man använder glitter. Jag är också med idag. :) PS. Grattis till Anders!

  8. Jag misstänker att jag skulle kunna ha grön temadag nästan varje dag, tricket är att komma ihåg när det är officiellt. :D
    Idag är jag med. http://www.sminkan.com/2013/06/happy-revolution-greenman/
    Kanske är jag med flera gånger om man är generös i sin bedömning. Mint och teal räknas väl? ;D

    Jag har också Green Genie och jag blev bittert besviken på hur usel formula Lush Lacquer har men fasen vad coola idéer! Jag gillar dem verkligen i flaskorna.

  9. Vilket härligt lack! Påminner om det jag visade igår, fast mitt hade mjölkvit bas (Candy Land).
    Jag är med idag med en Schweizisk grön skönhet! I’m the Moss! :D

  10. Snyggt! väldigt somrigt och fräscht!
    Jag är också med. Har lagt upp bilden på instagram där jag heter bay_bee och taggade med # grönonsdag. Har ett depend-lack, men kommer inte ihåg siffrorna. Får kolla upp det om nån vill veta!

  11. Åh, så snyggt! Jag gillar verkligen Lush! Har bara 2 än så länge, men det måste bli fler, det här tillexempel :) Jag är med idag!

Kommentarer är stängda.