23 april, 2024

Grön Onsdag: Cetuem – 123 – Green Pea

cetuem-123-3

Välkommen till ännu en Grön Onsdag! Sista juli idag, imorgon är det augusti och dags för Zoya på Nailmail. Är du med idag? Skriv en kommentar i detta inlägg, detta oavsett om du är med via din egen blogg, twitter eller instagram!

Idag deltar jag själv med ett riktigt pinsamt bidrag, Cetuem 123 Green Pea. Inte alls sevärt egentligen, ett helt ordinärt ljusgrönt krämlack i en äppelkäck färg. Vill inte visa det för er idag egentligen, men hade inget ljusgrönt lack i arkivet mer än detta. För tyvärr hann jag inte lacka om till något fint inför denna temadag heller.

Green Pea alltså, ljusgrön med aningens skimmer. 2 lager tror jag det var, ganska lättlackat men ser lite konstigt ut på en del bilder. Eftersom jag lackade så pass långt från nagelbandet kan jag tänka mig att jag upplevde den som lite tjock och seg. Tror det vallade sig en aning tyvärr. Om du gillar detta trots allt finns de här.

Ni behöver inte skriva att detta är fint, för det tycker knappt jag! Men skriv gärna att du är med, då gör du min onsdag! =)

cetuem-123-1cetuem-123-2cetuem-123-4

39 tankar på “Grön Onsdag: Cetuem – 123 – Green Pea

  1. Alltså jag tycker det var fin färg, påminner lite om ett Essie från förra hösten eller nåt, Navigate Her vill jag minnas att det heter.
    Jag är med idag!

  2. Jag tycker det är fint! En lugn och vilsam färg. Jag är med på IG idag, Rutan S.

  3. Älskade totalt färgen:) så är du intresserad av att bli av med den så kontakta mig, både om det gäller byte eller köp (har ett album i Lacka-byt på facebook:)

      1. @Karin svarar,

        Hojta bara till så hittar vi förhoppningsvis en lösning:) Har som sagt album i lacka byt under samma namn som här men om du inte hittar något där så kan jag helt klart tänka mig att köpa det:)

  4. …men det är inte fult heller ;-) Och ja, jag är med – med ett tja.. ganska grönt lack. I vissa ljus. Typ ;-)

  5. Men, det är väl inget fel på det. Mysig och mjuk grön liksom. Jag är med idag och jag har ett jättefint bidrag, tycker jag. :)

  6. Äsch, jag tycker faktiskt den var riktigt fin på riktigt! Sådär sval och härlig. Dessutom så har jag inte hört om märket tidigare så ska spana in :D

    Jag är också med i dag och visar grön pond! :)

  7. Hej!
    Jag är med idag, ska kämpa för att få upp bilderna, lacket är ett nytt från LA.colors oc heter palm tree! :)

Kommentarer är stängda.