29 mars, 2024

Holofredag: Diamond Cosmetics – Chainmail Charm

diamondcosmetics-chainmailcharm-1

Dags för holofredag igen! Blir ett snabbt inlägg innan kvällens middag med Anders och Nadine. Ni besöker väl Kerstin för fler underbara holos idag?

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er en gammal klassiker: Diamond Cosmetics – Chainmail Charm. Det här lacket är nog inte uppsatt på listan över de lack med starkast holoeffekt. Sist jag hade Diamond Cosmetics på Nailmail var det många som klagade på den dåliga holoeffekten på den flaska de köpt. Visst är de inte jämförbara med FNUGs eller NfuOhs holos men nog är det fint ändå. Jag gillar det iaf!

Jag har här två lager ovanpå NfuOh Aqua Base, Aqua Base finns förresten i Nailmails shop nu. Skynda, bara 4 st finns! Lättlackat, torkade hyfsat snabbt och som ni ser – en vacker brunsvart holo som jag gillar mycket!

Vad tycker du om detta? Rösta gärna ovan också!

diamondcosmetics-chainmailcharm-2diamondcosmetics-chainmailcharm-3diamondcosmetics-chainmailcharm-4diamondcosmetics-chainmailcharm-5diamondcosmetics-chainmailcharm-7

6 tankar på “Holofredag: Diamond Cosmetics – Chainmail Charm

  1. Jättefint lack!

    Jag vet att du tog upp det i något annat inlägg men minns inte vilket. Jag får ett mail varje gång du får en kommentar av någon och även varje gång du svarar på andras kommentarer. Jättekonstigt. Har du någon aning om vad det kan vara för fel?

Kommentarer är stängda.