26 april, 2024

Dagens: Kärleksgrön från Venus

Så var det dags för den femte planeten i Sminkans planetvecka. Idag är det Venus och färgen är grön. Jag tycker nog att färgerna är lite ologiskt kopplade till planeterna, men jaja, grönt funkar.

Vi kanske skulle ha ett tema på stjärntecken nästa gång, eller film-/musikstjärnor eller nåt annat kul? Någon som vill vara med om jag har en temavecka?

Gick upp lika tidigt imorse och var mycket tröttare. Denna gång hade jag åtminstone sällskap av Wendy och Anders så jag piggna till lite mer, men utan kaffe skulle jag nog avlida tror jag. Synd att man blir så kissnödig av kaffe bara, jobbigt när man åker omkring som bud.

Dagens är grön alltså, jag känner mig lite grann som ett grönt monster. Jag har alltså grundat med Dignity från Face, sedan är det två gröna skuggor från Manlypaletten. En ljusgrön i inre ögonvrån och en mörkare i den yttre och upp i globlinjen. Samma mörkgröna under ögat. Över allting ett Mac-pigment som jag inte minns namnet på nu.

3 tankar på “Dagens: Kärleksgrön från Venus

  1. snyggt! =D

    förresten så är jag absolut på en temavecka om du har det! älskar temaveckor, även om jag varit dålig att vara med på sminkans denna vecka.. :P =)

  2. Anna: Kul!!
    Kerstin: Den är väldigt bra, helt otroligt mycket att välja mellan.

Kommentarer är stängda.