29 mars, 2024

Dagens: Girighet

Idag är det alltså tillåtet att vara girig och gärna gul därtill! Jag känner att det är otroligt svårt att tänka i dessa synder, jag är inte särskilt girig heller. Fast ok, jag hade kanske kunnat ta en annan helbild, tänk er mig säga ”oooh” med munnen formad som ett o och ögonen uppspärrade. Det är jag när jag blir erbjuden en massa god mat eller nagellack!

Idag har jag verkligen experimenterat hej vilt. Jag började med att grunda med Face Gelliner, fast utsmetat över hela ögonlocket. Blev inte särskilt bra men ett gott försök. Därefter tog jag olika gula skuggor från Manlypaletten för att arbeta in ett schysst gult utseende. Blev mest grönt tycker jag. Jag använde också svart eyeliner för att rama in det en aning. Sedan tänkte jag blanda till gult läppglans av gult Mac-pigment och neutralt läppglans. Färgen blev helt underbart gyllengul men det såg hemskt ut på mina flagiga läppar. Usch och fy. Däremot blev det desto coolare på ögonlocken! Så där smetade jag på lite samt även lite extra gult pigment.

Så det är därför det ser lite glansigt ut. Nu är frågan bara om jag ska tvätta bort det eller ej, det känns lite kletigt måste jag säga…

9 tankar på “Dagens: Girighet

  1. Jag gillar den! Fast som du skrev, mejken är ju snarare grön än gul. Det glansiga var bara pricken över i, mycket snyggt!

  2. Tackar!! :D
    Sofia: Ja, spygrön dessutom!!
    Tina: Ja, ville göra nåt annorlunda =) Inte bara supergul!

  3. Sminkan: TACK!! Jag är sjukt nöjd själv med just den bilden, så härligt att liksom gilla sig själv! Kul att du också tyckte det!

  4. Åhh jag hoppas det är ok att jag kommer med min ”Girighet” några dagar efter, ville verkligen göra denna. Håller på sortera bilderna nu, sen lägger jag upp dem på bloggen :)

    Hannas senaste bloggpost: Glittrig sommarhimmel

Kommentarer är stängda.