29 mars, 2024

SE*Pinkalicious

I tisdags besökte vi vår vän Suzanne igen, som för 9 veckors sedan fick 3 birmakattungar. Maken till näpna kattungar har jag aldrig sett, så otroligt fina! Det är hennes Vanilj som fått sin första kull, så nu är SE*Pinkalicious igång!

Det finns två vuxna katter som ni kommer få se på mina bilder – jag har valt ut 31 och jag börjar med de första 10 idag. Choklad är den bruna honan som är med på dagens bilder, hon är en blandning av birma och ragdoll. Sedan har vi den blå tabbyhonan Vanilj som är mamma till dessa tre, hon kommer senare. De tre kattungarna heter Muffins, en blåmaskad hane, Maräng som är en lilatabby (hon är den ljusare på bilderna) samt Mazarin som också är blåmaskad men hona.

Ni kan se fler bilder och deras lilla dagbok på Pinkalicious hemsida!

Maräng till höger.

minivaniljerna-2minivaniljerna-4

Mazarin

minivaniljerna-1

Muffins till vänster och Maräng.minivaniljerna-3
Choklad

minivaniljerna-5

Maräng chillar

minivaniljerna-6minivaniljerna-7

Muffins närmast, Maräng bakom.

minivaniljerna-10

Muffins chillar

minivaniljerna-9minivaniljerna-8

16 tankar på “SE*Pinkalicious

  1. Gu så söta! :) Kattungar över lag är söta men långhåriga katter är nog snäppet sötare än de andra, synd att de ska vara så dyra bara, får bli en framtidsinvestering. :)

  2. Alltså fantastiska! Och vilka fina namn de hade allihop. Hade jag inte en allergisk sambo hade jag adopterat alla tre (eller, då hade vi nog redan haft katt!)! Så roligt att se dina fina bilder på så fina katter :)

  3. Jag dör vilka söta katter! :) Vi har just bestämt att vi alltid ska ha undulater och katter här i huset.

    Och bilderna på katterna är ju jättefina!

  4. Tack söta Karin för alla fina bilder! Du är verkligen jätteduktig på att fota katter – en riktigt sann – Kattograf! Stor kram!

Kommentarer är stängda.