20 april, 2024

7 år idag!

Idag fyller mitt bloggande 7 år! Jag började som en allmän babbelblogg, ni ser mitt första inlägg här. Jag åkte till Tyskland en del och skrev väl mest om det. Först till hösten 2007 startade jag en ny del som hette Wonderwoll eller nåt sånt där jag skrev om smink i Pret-tynätverket.

Ja och resten är historia! Tack för att du är här och läser! Har tyvärr inte råd med en stor tävling, kanske kan fira detta jubileum en annan gång!

18 tankar på “7 år idag!

    1. Jaaadå, försöker iaf! =) Tycker väl inte jag nått så långt som andra gjort på samma tid men ändå…

      1. Det är så synd att det lätt blir så! Trots mycket kortare bloggtid förstår jag vad du menar. Det är självklart att man vill komma längst och jämför sig med andra men det brukar aldrig göra mig lycklig. Om man däremot lägger in i ekvationen att man värderar sin egen stil och inte skulle kunna eller vilja vara och skriva som någon annan (särksilt inte över tid!) så brukar det för mig vara enklare att vara glad över det jag står för och publicerar.

        1. Ja helt klart! Jag har absolut funnit min stil och skriver den blogg jag själv vill läsa. Så visst ångrar jag mig inte och tycker fortfarande det är roligt att blogga. =) Det är ju det viktigaste trots allt!

  1. Åh vad roligt, vad länge du har hållit på! :)
    Jag tror iofs jag har bloggat sen 06 eller 07, men den bloggen är helt lösenordsskyddad nu. Det var bara personliga grejer där.
    Kram

    1. Ja tiden går så galet fort. Jag har massor med gamla bloggar bakom mig, men försöker samla allihopa här nu. =)

Kommentarer är stängda.