19 april, 2024

Grön Onsdag: Colors by Llarowe – Young Grasshoppa

colorsbyllarowe-younggrasshoppa-1

Varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Idag är det ju dymmelonsdagen, men istället för att sätta tyg på dymlarna på kyrkklockorna kan ni väl vara med i länksamlingen nedan? Förresten, när jag var liten satte man busiga lappar på folk på dymmelonsdagen, gör man det fortfarande?

Nåja, är du med i dag lägger du bara till din länk nedan, var gärna med före 21 så jag hinner lägga in er!

Idag vill jag visa er ett lack jag bytt till mig från Amela! Colors by Llarowe – Young Grasshoppa, ett gräsgrönt holo minsann! Tjusigt! Rätt härlig grundfärg, går lite mot gult men är ganska behaglig. Rätt fina regnbågar också, roligt att solen lyste igår när jag tog på detta. Trist med så korta naglar bara, men det funkar väl?

Här är det tre lager, det var ganska skirt och kanske inte perfekt formula heller. Iofs inte holosjukt men blev lite valligt på någon nagel. Men jag gillar det, det är vårigt och härligt tycker jag!

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

Och var med i dag för sjutton! =)

English: Colors by Llarowe – Young Grasshoppa, greenish holo, nice rainbows and application. Do you want to participate today? Just add your link below! 

colorsbyllarowe-younggrasshoppa-2colorsbyllarowe-younggrasshoppa-3colorsbyllarowe-younggrasshoppa-5colorsbyllarowe-younggrasshoppa-4colorsbyllarowe-younggrasshoppa-6

[inlinkz_linkup id=394861 mode=1]

30 tankar på “Grön Onsdag: Colors by Llarowe – Young Grasshoppa

  1. Jättefin grön och sen holo på det, kan nästan inte bli bättre. Jag är med idag, med lite av en repris för dom som sett Nailart Sunday, men utan nyckelpigor iaf.

  2. Mums säger jag om färgen och regnbågarna. Klart det funkar på kortare naglar också, jag tycker det är fint både med långt och kort och har ju under loppet av ett år alla möjliga längder. Just nu är mina kortare och jag leker lite med ett projekt där jag fotar dem nakna en gång i veckan och jämför foton vecka för vecka för att se hur de växer. =) Kommer att lägga till min gröna manikyr senare idag! =)

  3. Det är ett helt underbart lack! Min favorit från Llarowes egen linje. Den är så lysande och glad! Jag visar också lysande och glatt lack på bloggen, fast från Smitten. Det kan hända att det kommer mera dessutom, men just nu är det den!

  4. Jag tycker din nagellängd är jättefin och lacket passar dig jättebra! Jag är osäker på om jag får vara med idag, mitt lack har liiite grönt i form av vissa glitter men den är långt ifrån ett grönt lack. Se vad du tycker, vill inte lägga upp mig själv om jag är för fel ute :)

  5. Nej, något lapp-bytande har jag aldrig hört talas om, men dymmelonsdagen känner jag igen. Det lät kul dock, jag älskar att busa ;)
    Grasshoppa ser fantastiskt ut! Verkligen min nyans!

    1. Måste vara något lokalt då =) Det var rätt kul, minns jag! Var ju inte elaka lappar direkt.
      Visst är det fint!

  6. Tycker Young Grasshoppa är jättefin, nyansen är helt underbar! Måste dock erkänna att jag aldrig råkat på dymmelonsdagen förut, inte hört ordet och har ingen aning om vad det är. XD

    1. Roligt att du gillar det! =)
      Det är tydligen ett gammalt kristet uttryck, så dymmelonsdag är inte så lokalt iaf. =)

  7. Wow vad fint!

    Jag har också ett minne av de där lapparna. Än är det inte försent att ge sig på någon…. ;-)

    Jag är med ikväll! Inlägg kommer snart!

    1. Heh, det vore väl roligt! Smyga sig på en pensionär eller nåt. Är du från Malmö från början? Intressant att du känner till det och jag här uppe…
      Kul att du var med! =)

Kommentarer är stängda.