26 april, 2024
Okategoriserade

Neutrogena SPF 70

Ni tycker nog att jag överdriver lite nu, men jag klickade hem Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch Sunblock SPF 70 från eBay häromveckan. Jag fick ett tips om den på någon blogg och klickade hem den ganska omgående. Jag vill ha en bra dagkräm med högt SPF och denna verkade bra. Jag behöver nog iofs inte denna just nu, utan kan nog nöja mig med min DDF SPF 30 under vintern, men jag ska ju göra nåt åt mina pigmentfläckar med och då behövs det verkligen högt SPF.

Jag testade denna iaf idag. Och den ÄR bra! Haft den under sminket idag och den är absolut inte kladdig. Man måste naturligtvis låta den sjunka in lite längre, men jag tycker det funkar ok. Duscha, smörj in dig, ät frukost, sminka dig. Liksom, no problem! :D

Blek är det nya solbrända!!

7 tankar på “Neutrogena SPF 70

  1. Haha! Ja bland annat men det börjar redan sprida sig lite överallt har jag sett innan. Dock undrar jag hur det ser ut irl. Kanske ser helfel ut. På bloggar och tv ser det i alla fall sweet ut. :)

  2. Blek ÄR det nya solbrända =) Låter som en superbra kräm! Du får rapportera om man får finnar av den eller ej, jag tycker ofta att det är det som är svårt med solkrämer…
    .-= » Kerstins senaste inlägg: Bohemiskt på ögat =-.

  3. Oj spf 70 de va inte dåligt!!

    Blir så fundersam på detta med spf, vet när jag pratade med en hudterapeut en gång så sa hon (har jag för mig) att skillnaden på t.e.x spf 30 och 50 va marginell och att det inte lönade sig att köpa 50 just därför, måste kolla upp det igen, för annars kulle ju liksom inte spf 70 existera…denna verkar annars intressant :o)
    .-= » Lindas senaste inlägg: En enkel skimrande sotning! =-.

    1. Pnilla: Tack! Jag gillar den jättemycket, tycker den är torr och bra! Ska kolla in din blogg och det tipset, vill bli av med mina fläckar!

  4. Hej,

    Jag har också köpt den från e-bay idag – 110 kronor inklusive frakt. Kan rekommendera dig Aveeno som också finns på e-bay. Den är non-comedogenic, täpper INTE till porer och syns knappt på huden. Även den har spf 70.
    Kunde köpa 3 för ca 200 inklusive frakt så det är ett fynd. Jag ville dock testa Neutrogenas för att se om det kan bli en ny favorit.
    Märkligt att de inte har solskyddsfaktor med hög spf, alltså 70+ i Sverige till hyfsade priser. Här finns ju många med ljus hy…Eller det finns ju, men samtliga gör huden blank, knottrig och svår att lägga make-up på.

Kommentarer är stängda.