25 april, 2024
Okategoriserade

Super Glandin – Anti Pigment Cream

Jag skriver ju en del om pigmentfläckar, eftersom jag kommit upp i 30+ och därför pga hormoner och solen fått fläckar. Fläckar som inte är så stora och tydliga jämfört med många andra jag läst om, men som stör mig ändå. De går inte att sminka över heller utan syns som en skugga.

pigment-3För ett tag sedan fick jag följande kommentar, av Eva på Super Glandin:

Eva

Såg att en del av er provat Super Glandin Anti Pigmentcreme, den både bleker de fläckar man redan har och förhindrar uppkomsten av nya. Finns att köpa på Åhlens, Kicks och i hälsobutiker.
Cremen innehåller även spf 15, och fungerar som din dagliga ansiktscreme. De flesta som provar den är supernöjda.

Jag är ju inte dummare än att jag mailade Eva och bad om ett prov, nu när hon ju skrivit hos mig (reklam). Igår fick jag så flaskan och den ska jag därför hårdtesta som enda kräm framöver.

Jag har från i somras använt en dagkräm med SPF 30, men nu kanske det räcker med SPF 15 till våren, då kör jag igång med SPF 70 istället. Bilderna nedan är förstärkta för att fläckarna ska synas tydligare, jag har fläckar i pannan, överläppen och under ena ögat.

pigment-1pigment-2

Super Glandin Anti Pigment Creme contains extracts from natural vegetable: GammaLinolenic acid from Borage (gurkört), Vitamin C, Vitamin E and Bearberry (Mjölon) extract.

2 tankar på “Super Glandin – Anti Pigment Cream

  1. Hejsan, jag har precis samma problem som du! Tänkte höra om krämen funkade? Eller om du hittar nån annan bra lösning? :)

    1. Nja, den funkade väl inte direkt. Jag har inte fått bort fläckarna, men om jag är lite mer rädd om mig i solen syns de inte lika mycket.

Kommentarer är stängda.