20 april, 2024
Okategoriserade

Katthemmet Kompis

Min Wendy är ju en raskatt, köpt hos en uppfödare. Hade hon inte varit så otroligt mammig och ensam-kattig hade vi för länge sedan tagit hem sisådär 100 katter från Fiahemmet här i stan. Men det får bli en senare gärning, mycket senare tack!

Men det finns också andra katthem här i Sverige och ett som akut behöver hjälp just nu är Katthemmet Kompis i Nybro. Deras katthem brann ner till grunden på nyårsdagen och många katter brann inne eller dog i skogarna av kylan. Många katter har de dock lyckats fånga in igen.

Läs mer om vad som hände på katthemmetkompis.se, där kan du också hitta länkar till olika webshoppar och auktioner på Tradera som stöttar återuppbyggnaden av hemmet. De har också ett plusgiro som du kan donera till, 35 74 82 – 9! Sätt in ett bidrag du också!

4 tankar på “Katthemmet Kompis

  1. Åh- har länkat från min blogg med,även om jag inte har så många läsare.Som sagt,inget bidrag är för litet!
    .-= » SoPs senaste inlägg: *hjälp* =-.

  2. JA! Ska skänka en slant och uppmanar alla andra att göra samma sak! Fy, vad tråkigt att deras katthem brann ner och vilket öde för de katter som inte klarade sig. Man blir så sorgsen.

    Sen vill jag påminna om att för 30 kronor kan man ha en ”fadderkatt” via djurskyddet. Små bidrag men med stor betydelse. Jag stöder tre olika katthem med några hundingar i månaden. Små bidrag det med, men det gör skillnad.
    .-= » Sminkans senaste inlägg: Ondvinter =-.

Kommentarer är stängda.