28 april, 2024

Projekt: bättre hud!

Jag är rätt trött på mina finnar. De kommer i olika intervaller, beroende på menscykel såklart men också på andra faktorer. Nu har jag gjort två olika åtgärder för att få lite bättre hud.

För det första har jag beställt Cicatrix från Satine. Denna salva har jag inte hämtat ut från posten än, så jag har ännu inte testat den. Cicatrix är en salva effektiv mot ärr. Självklart har jag en hel del akneärr, både gamla och nya. Cicatrix kostar 349 kr på Satine, slut just nu dock.

Salvan är ett effektivt och smärtfritt alternativ till andra tillgängliga metoder som laser och IPL, som kan vara både kostsamma och smärtsamma metoder vid ärrkorrigering.

Gelen innehåller även e-vitamin som stimulerar blodcirkulation, påskyndar sårläkning och förhindrar ärrbildning. Cicatrix mjukar upp, slätar ut samt bleker missfärgade ärr och ger en permanent effekt.

För det andra har jag beställt Acne-krämen från Örtblomman. Det är en helt naturlig kräm, gjord på bla solrosolja, vetegroddsolja, sheasmör, bivax samt eteriska oljor som Tea Tree, enbär, citron och Kamomill Blå. Tar bort finnar, kvisslor och blemmor med mycket verksamma eteriska oljor – utan att torka ut huden. Krämen kostar 115 kr på Örtblomman.

Ska bli intressant att se om effekten blir bra! Finnarna syns ju mindre nu när jag är lite solbränd, men de finns ju fortfarande där tyvärr.

2 tankar på “Projekt: bättre hud!

  1. Ååå, please ge mig tips om hur man gör för att få bra och fin hy.
    Men inte de där vanliga, ”drick vatten, ät nyttigt”-tipsen, för det gör jag ju redan. Jag har kanske världens sämsta hy. Har aldrig nånsin haft finnar, men helt plötsligt ser jag ut som en finnig pubertetspojke, typ. Är SÅ less på det.

Kommentarer är stängda.